top of page

Ekmek Arası

Bizim kültürümüzde önemli bir yeri var ekmek arasının. Bunun yanı sıra eve geldiğinizde, tek başınıza yemek yiyecekseniz ve bunu zahmetsiz bir şekilde "hazırladım, döktüm" gibi dertlerden uzak yapmak istiyorsanız daha da önem kazanır ekmek arası.

İçine ne koyduğunuzdan bağımsız olarak, ekmeğin güzelliği bence ekmek arasının başarısını belirleyen temel faktördür. Buna karşılık bazıları kalori hesabı yaparak uzak durur ekmek arası yemekten. İşte tam da böyleleri için Uno tam buğdaylı ince sandviç ekmeğini çıkarmış. "Premium sandwince" isimli ürün denemeye değer.

Yenilikçi bir fikir olmakla birlikte eğer siz de ekmeğin kendisinin ekmeğin içindekilerden daha önemli olduğuna inananlardansanız, çocukken fırından aldığınız taze ekmeğin yarısını bir lokma bir lokma daha diyerek katıksız yeme zevkini tatmış, sıcak ekmeğin lezzetini hiç bir şeye değişmeyen biriyseniz, bunların yanı sıra ekmek aldığınız zaman tamamını tüketemeden atmak veya buzdolabında uzun süre saklamak zorunda kalan biriyseniz farklı alternatifler sizin için daha uygun olabilir. Bu alternatiflerden biri Feast'in sunduğu "Tostino" olacaktır.

İçi domates ve sucukla donatılmış pizza hamurundan oluşan bu yeni nesil tostun içinde iki tane bulunan paketini 5.5 TL'ye alabilir, tost makinası kullanarak yaklaşık 5, fırında ise yaklaşık 10 dakikada hazır hale getirebilirsiniz.


Featured Posts
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • RSS Clean
bottom of page